FC Volendam op trainingskamp in Hoevelaken

13 juli 2017

Na een eerste intensieve trainingsweek in een zonnig Kras Stadion zijn de mannen van trainer Misha Salden afgelopen dinsdag vertrokken naar Hoevelaken.
Het jaarlijkse trainingskamp dat in het teken staat van verdere conditie-opbouw, het inslijpen van spelpatronen, maar vooral van het versterken van de onderlinge band, wordt dit jaar gehouden bij de plaatselijke voetbalclub.
{foto1}

Er wordt overnacht in Bliderberg Hotel de Klepperman, waar de mannen 's ochtends vroeg van bed gaan, genieten van een uitgebreid ontbijt en vervolgens richting SV Hoevelaken afreizen.
Tijdens de ochtendtraining weet Ruud Jacobs de mannen tot het uiterste te drijven tijdens sessies die vooral in het teken van kracht, conditie en uithoudingsvermogen.
Na een stevige lunch wordt de selectie ten slotte onderworpen aan een selectie van oefeningen waarin de bal, positie op het veld en samenspel de boventoon voeren. Alles uiteindelijk met het doen een écht team te creëren!
{foto2}

Hierbij zijn ook de gezamenlijke activiteiten van grote waarde. Niet alleen ontbijt, lunch en diner, maar ook zeker een potje midgetgolf, zoals die vanmiddag (donderdag) heeft plaatsgevonden.
Een heel ander balgevoel is hierbij noodzakelijk, maar dat maakt de wil om te winnen en hevige concurrentiestrijd er niet minder om.
De winnaar wilde dan ook niet onvermeld blijven: Rodney Smorenberg. Hij werd op korte afstand gevolgd door Enzo Stroo en Johan Steur, die over balgevoel toch al nooit te klagen had.
{foto3}

Al met al kunnen we nu al spreken van een bijzonder productief en gezellig trainingskamp. Nog 2 dagen trainen, afzien, lachen en teambuilden, om zaterdag af te sluiten in Oud Gastel met een oefenwedstrijd tegen NAC Breda.

Aftrap 14:30!

{foto4}
{foto5}Laatste nieuws