FC Volendam organiseert Zakelijke Speeddate op 9 november a.s.

30 oktober 2018

Bij deze attenderen wij alle zakelijk geïnteresseerden namens businessclub 'Het Andere Oranje' nogmaals op onze smakelijke en interactieve Zakelijke Speeddate! Dit is dé ideale gelegenheid om als bedrijf met andere bedrijven in contact te komen. U bent hiervoor van harte welkom op vrijdag 9 november a.s., voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – MVV.


De opzet

We verrassen u op Volendamse, culinaire wijze! U maakt een tocht langs vijf verschillende restaurants op- en in de nabijheid van de gezellige Volendammer Dijk. In een prettige sfeer maakt u daar kennis met uw mede-Businessclubleden. Daarnaast hebben wij dit keer gekozen voor een opbouw in het culinaire programma; u begint met een amuse, krijgt vervolgens een voorgerecht, een soepje, een hoofdgerecht en sluit af met een dessert. Dit alleen steeds op een nieuwe locatie en in het gezelschap van nieuwe tafelgenoten! Op elke locatie heeft u 20-25 minuten de tijd om nader kennis te maken en visitekaartjes uit te wisselen.

 

Het programma

15:45 uur: ontvangst in de Rabo Lounge van het Kras Stadion

16:15 uur: vertrek naar de Volendammer Dijk en Marinapark (2 groepen)

16:30 uur: aanvang eerste sessie speeddate + amuse

17:05 uur: aanvang tweede sessie speeddate + voorgerecht

17:40 uur: aanvang derde sessie speeddate + soepje

18:15 uur: aanvang vierde sessie speeddate + hoofdgerecht

18:50 uur: aanvang vijfde sessie speeddate + dessert

19.25 uur: terug naar Kras Stadion – aansluitend FC Volendam - MVV


Neem een zakelijke relatie mee

Laat een bevriende zakenrelatie meeprofiteren van het uitgebreide zakennetwerk van Het Andere Oranje. Ook hij of zij is welkom!


Inschrijven

De kosten voor deze interessante Zakelijke Speeddate zijn slechts €25,- per persoon exclusief BTW. De Businessclub draagt de overige kosten bij! U kunt zich inschrijven t/m vrijdag 2 november a.s.. Dit kan via de mail bij jack.tuijp@fcvolendam.org , via Whatsapp (06-45116257 en 06-22554627) of telefonisch via 0299-809900 o.v.v. uw bedrijfsnaam en namen van de deelnemers.


Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met Martijn Molleman of Jack Tuijp.

‘Wij geven de voorzet. U hoeft ‘m er alleen maar in te schieten…!’Laatste nieuws