FC Volendam sluit Teambuilding dag af met winst

09 juli 2018

De Zouaven - FC Volendam (0-2)

De teambuidingsdag van FC Volendam is afgesloten met winst op De Zouaven. De dag starte met een bootjes tocht en in de middag was er een golf clinic. Om 18:00 uur stond de 1e oefenwedstrijd op het programma.

Voor rust waren er kansen voor Teije ten Den en Nick Doodeman. Uiteindelijk was het Gerry Vlak die in de 40e minuut als eerste de bal in de verre hoek langs keeper Aron van Loon schoot. De tweede helft was nog maar een paar seconden oud toen Martijn Kaars binnen de zestien onderuit werd gehaald. Joey Veerman benutte de penalty. FC Volendam kreeg meer kansen om de score uit te breiden. Jim Beers was er het dichtste bij, maar de paal voorkwam zijn treffer. 

Opstelling 1ehelft: Jordi Van Stappershoef; Mohamed Betti, Marco Tol, MikeEerdhuizen, KevinVan Gasteren; Kevin Visser, Jari Vlak, Gerry Vlak; Nick Doodeman, Teije Ten Den en Anthony Berenstein

Opstelling 2e helft: Mitchel Michaelis; Ties Evers, Brian Plat, Darryl Baly, Paul Kok; Joey Veerman, Max Veerman, Nick Runderkamp; Martijn Kaars, Jim Beers en Rodney Antwi

De Teambuilingdag werd mede mogelijk gemaakt door: Westfriese Golfclub, Cafe de Paus, Alpha Tours, Joep Bakker, Financieel Bureau Breg & Partner, Finaccount, Mathieu Boots, Juwelier de Vried en 2 Anonieme Sponsoren.

Foto's: Rob Lezer  (klik hier >>>)

 Laatste nieuws