FC Volendam verlengt partnerschap Scotch Whisky Investments met twee jaar

04 mei 2023

FC Volendam en Scotch Whisky Investments slaan de handen langer ineen. De Premium Partner van FC Volendam heeft recentelijk besloten de samenwerking met twee jaar te verlengen. De trotse sponsor van FC Volendam kijkt met een positieve blik richting de toekomst. Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is te spreken over deze veelbelovende verlenging. “De samenwerking met investeerders onder onze sponsoren heeft erin geresulteerd dat het partnerschap met twee jaar wordt verlengd.”

Het in Sassenheim gevestigde bedrijf is sinds 2007 actief op de whiskymarkt. Scotch Whisky Investments is een internationaal handelshuis dat geboren is uit een grote passie voor whisky. De jarenlange expertise, inkooppositie bij Schotse distilleerderijen en scherpe blik op de toekomst helpen het bedrijf stabiliteit aan te brengen bij de belegginsportfolio’s van hun investeerders. Het bedrijf heeft in de afgelopen twee decennia een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van whisky als beleggingsproduct.

Met de verlening blijven de twee organisaties voor een langere periode aan elkaar verbonden. Volgens Jan Willem Lokerman, Client Services Director van ScotchWhisky Investments, bevalt de samenwerking uitstekend. “Wij zijn inmiddels al viereneenhalf jaar betrokken bij FC Volendam. Het netwerk van de club en de verschillende besturen binnen FC Volendam hebben ertoe geleid dat Scotch Whisky Investments twee jaar langer door wil gaan. Daar zijn wij trots op. FC Volendam en Scotch Whisky Investments willen op deze manier bouwen aan de toekomst."

(V.l.n.r Jan Smit, Mark Vlijm, Michiel Kappen & Jan-Bas Veltman)


Laatste nieuws