FC Volendam verschijnt in het koningsblauw-oranje op de trainingsvelden

15 juni 2024

In samenwerking met Robey Sportswear heeft FC Volendam een nieuwe trainingslijn ontworpen voor het seizoen 2024-2025. De club kiest voor een koningsblauwe lijn met oranje details. In deze strakke outfits zijn jouw helden dagelijks te zien op de trainingsvelden en de gym. De collectie is vanaf heden te koop in de Fanshop en webshop.

Een FC Volendam-trainingspak kan op bijna ieder moment van de dag. Je kunt hem dragen tijdens je eigen voetbaltraining, maar ook in je vrije tijd. De outfit bestaat uit een sweater met rits, een korte mouw-shirt, een lange trainingsbroek met ritsen en een korte broek. En: ideaal om EK-periode door te komen!

Fanshop & webshop

De FC Volendam trainingscollectie is vanaf heden verkrijgbaar in de Fanshop en webshop. Alle items zijn beschikbaar in de maten 92 t/m XXXXL. Aankomende week is de Fanshop geopend op maandag t/m woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. Ook is op die dagen het pick-up point geopend voor bestellingen die af te halen zijn in de Fanshop. Deze vind je in de persruimte, naast de Fanshop. Beide punten zijn geopend tussen 10:30 uur en 16:30 uur.

Tekst: FC Volendam
Foto's: Robey Sportswear



Laatste nieuws