FC Volendam versterkt zich met Samir Ben Sallam

28 augustus 2019

Samir Ben Sallam speelt de komende seizoenen voor FC Volendam. De achttienjarige creatieve middenvelder, afkomstig van de Ajax jeugdopleiding, maakte het afgelopen seizoen deel uit van de selectie van Jong Utrecht en tekent tot 2022 bij Het Nieuwe Oranje.

“Ik zie FC Volendam als een mooie club om mij verder te ontwikkelen als voetballer en als persoon”, stelt Ben Sallam. “Het nieuwe beleid van de club en de aanpak van Wim Jonk spreekt mij erg aan, het willen voetballen en het publiek vermaken. Zo’n speler ben ik ook, daarom denk ik dat ik hier goed op mijn plaats ben.”

Technisch directeur Jasper van Leeuwen over de versterking: "Samir is bepaald geen onbekende voor Wim en mij, we zijn al langere tijd erg gecharmeerd van zijn potentieel. Samir is een multifunctionele en complete speler die op alle middenveld posities kan spelen. Zie hem maar als een typische verbindingsspeler: creatief en lichtvoetig met een actie en goede passing, maar ook gezegend met een groot loopvermogen. Samir komt nu aan het eind van zijn opleidingstraject en wij zijn ervan overtuigd dat hij bij Volendam zijn volgende stap kan zetten in een mooie voetbalcarrière”.



Laatste nieuws