Francesco Antonucci op huurbasis naar FC Volendam

28 augustus 2019

Francesco Antonucci speelt dit seizoen bij het Nieuwe Oranje. De twintigjarige Belg wordt gehuurd van AS Monaco. Antonucci werd in 2015 door Ajax overgenomen van RSC Anderlecht. Sinds januari 2017 staat de creatieve aanvallende middenvelder op de loonlijst bij AS Monaco. Bij de Monegasken staat hij te boek als een groot talent, die de afgelopen anderhalf seizoen bij de reserves uitblonk als topscorer van zijn elftal en werd uitgeroepen tot beste speler van de competitie.

In goed overleg tussen beide clubs is besloten dat Antonucci toe is aan een tijdelijke volgende stap. Ondanks interesse van diverse grote clubs, is de keuze gevallen op FC Volendam, waar Antonucci zich verder kan ontwikkelen onder de voor hem bekende vleugels van Wim Jonk en zijn team. Voor de wedstrijd tegen NAC, aanstaande vrijdag, is hij echter nog niet speelgerechtigd.

Op zaterdag 31 augustus is er na de training, rond 12.30 uur, een mediamoment waarop Antonucci, trainer Wim Jonk en technisch directeur Jasper van Leeuwen beschikbaar zijn voor interviews.



Laatste nieuws