GASSAN Diamonds en FC Volendam schitteren met vernieuwde samenwerking

07 juli 2022

GASSAN blijft ook het komende Eredivisie-seizoen aan FC Volendam verbonden. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in diamanten, juwelen en luxe horloges heeft het sponsorpakket uitgebreid en neemt een volgende stap in de samenwerking die door beide partijen als zeer prettig wordt ervaren. 

Al heel wat jaren is GASSAN partner van FC Volendam. Dit heeft al tot veel mooie initiatieven geleid. Een recent voorbeeld is het uitstapje dat de leden van de businessclub van FC Volendam maakten in de fabriek van GASSAN, waar zij een uitgebreide rondleiding kregen over de geschiedenis en het productieproces van diamanten. In de toekomst vinden meer van dergelijke uitstapjes plaats. 

V.l.n.r.: Jan Smit, Benno Leeser, Kornelis de Graaff en Jan-Bas Veltman

Ook is het sponsorpakket voor aankomend seizoen uitgebreid. De diamantair neemt LED-boarding af en wordt de ‘official timekeeper’ van FC Volendam. Daarnaast wordt GASSAN ‘preferred supplier’ van horloges voor de selectie en worden er enkele plekken in de Rabobank Lounge beschikbaar gesteld voor de partners van GASSAN.

FC Volendam en GASSAN zijn blij de horloges gelijk te hebben gezet en kijken uit naar een nieuwe samenwerking met sportieve en commerciële hoogtepunten.



Laatste nieuws