Geen vuiltje aan de lucht bij topsponsorovereenkomst De Graaf Afvalbeheer

14 juni 2021

FC Volendam heeft een nieuwe afvalpartner: De Graaf Afvalbeheer is de komende periode verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van al het afval in het Kras Stadion. In het bijzijn van Klaas Schilder ondertekende Peter de Graaf (links op de foto) de topsponsorovereenkomst.

 

Begin deze eeuw was De Graaf Afvalbeheer reeds enkele jaren verbonden aan FC Volendam. En als lid van de Club van 200 bezocht Peter de Graaf al jarenlang de wedstrijden van FC Volendam. Nu hebben beide partijen elkaar gevonden in de vorm van een mooie samenwerking.

 

De Graaf Afvalbeheer is specialist in afvalmanagement met duurzaam ondernemen als kernwaarde. Het Purmerendse bedrijf helpt bij afvalinzameling, afvalverwerking en afvalrecycling van diverse afvalstromen, voornamelijk in de regio Zaanstreek-Waterland. Bij de Graaf Afvalbeheer kan men terecht voor inleveren en verwerken van metaal, karton, papier, plastic, bedrijfsafval, bouw- en sloopmaterialen en meer. Naast afvalbeheer levert De Graaf allerlei archiefdiensten onder de naam De Graaf Security en een volledig circulair papierproces onder de naam Product for Product.Laatste nieuws