Gassan gastheer van geslaagd evenement businessclub

22 juni 2022

Gassan Daimonds en FC Volendam organiseerden onlangs een geslaagd evenement voor de businessleden van FC Volendam. De diamantspecialist gaf de aanwezigen op het hoofdkantoor in Amsterdam een uniek kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van de hoogwaardige producten. Voor de leden van de businessclub en het commerciële team van FC Volendam was het evenement een mooi moment om met elkaar te netwerken en nog eens herinneringen op te halen over het afgelopen successeizoen.

Het evenement begon met een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Na de rondvaart zetten de aanwezigen voet aan aan de Nieuwe Uilenburgerstraat in Amsterdam. Een prachtig pand met een grote historie, waar tijdens de rondleiding onder leiding van Habiba Battoui mooie verhalen zijn verteld. Tijdens deze rondleiding heeft iedereen zijn verlanglijstje op kunnen stellen in de Rolex Boutique en heeft iedereen gezien hoe de diamantslijpers hun ambacht uitoefenen. Een heel bijzonder staaltje vakmanschap. Alle aanwezigen weten nu alles over de 4 C’s, dat komt vast nog weleens van pas.

Uiteraard werden alle aanwezigen ook getrakteerd op een hapje en een drankje van Gassan. FC Volendam bedankt Gassan, ook namens alle businessclubleden, voor de organisatie van dit evenement. Alle aanwezigen vonden het een zeer gezellige samenkomst en kijken ernaar uit in de toekomst meer van dit soort evenementen te bezoeken.Laatste nieuws