Kidsclubleden voelen selectie aan de tand bij persconferentie

20 oktober 2022

Ongeveer dertig kinderen hebben woensdagmiddag deelgenomen aan de persconferentie en quiz van de FC Volendam Kidsclub. Imran Nazih, Henk Veerman, Walid Ould-Chikh en Xavier Mbuyamba werden aan het vragenvuur onderworpen door de aanwezige leden van de Kidsclub.

Hoe voelt het voor Nazih om als zestienjarige een doelpunt te maken? Juicht Veerman bij een goal tegen zijn oude club? Hoe denkt Ould-Chikh dat we degradatie gaan voorkomen en wat is de beste ploeggenoot waar Mbuyamba mee heeft gespeeld? Zomaar even een greep uit de vragen die door de vier spelers met volle enthousiasme werden beantwoord in De Jozef. Na een half uur volop vragen te hebben gesteld, konden alle aanwezige kinderen een handtekening en foto scoren met de spelers. 

VIP-trip naar AZ

Nadat de spelers waren vertrokken volgde deel twee van de gezellige middag. De kennis van de Kidsclubleden werd goed getest tijdens een quiz. Er werd hoog gescoord en de beste zes koppels wonnen een VIP-trip naar de uitwedstrijd tegen AZ van zondag 30 oktober. 

Lid worden van de Kidsclub?

Ook deelnemen aan evenementen van de Kidsclub? Word dan lid van de FC Volendam Kidsclub! Kom voor inschrijvingen naar de receptie van het Kras Stadion.

Tekst: FC Volendam
Foto's: FC Volendam & Nieuw-Volendam

Foto's (26)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws