Groendus nieuwe partner van Orange Circle

07 februari 2023

Groendus en FC Volendam hebben elkaar onlangs gevonden als Premium Partner. Hiermee treedt Groendus toe tot de Orange Circle; het duurzaamheidsplatform van FC Volendam. Binnen de Orange Circle kan Groendus FC Volendam en alle overige partners helpen met hun vraagstukken op het gebied van verduurzaming. Commercieel directeur Jan-Bas Veltman: “We zijn zeer trots dat we een duurzame partner als Groendus mogen verwelkomen in de Orange Circle.” Groendus heeft zich voor drie jaar aangesloten als partner.

Aan boord van ’t Skip

Groendus gaat voor schone en betaalbare energie voor iedereen en helpt ondernemers die daar ook voor willen gaan. Denk hierbij aan slimme meters, laadpalen, zonnepanelen, energieopslag en energiesturing. Groendus is al in een vroeg stadium als duurzame energiepartner betrokken bij de plannen van FC Volendam voor het nieuwe stadion ’t Skip en is voornemens een belangrijke rol in te nemen in de realisatie ervan. 

René Raaijmakers, directeur van Groendus, is blij met de samenwerking. "Wat ons betreft scoor je als sportclub echt met duurzaamheid, zowel op als naast het veld. De duurzame ambities die de Orange Circle vertegenwoordigt en het enthousiasme van alle betrokkenen van FC Volendam passen heel mooi bij Groendus. Wij zijn ervan overtuigd dat met de realisatie van ’t Skip FC Volendam één van de toonaangevende clubs in Nederland wordt op het gebied van duurzaamheid. Hier dragen wij met onze kennis, diensten en oplossingen heel graag aan bij.”



Laatste nieuws