Groenhart bouwt verder aan sponsorschap en verlengt

16 september 2022

Groenhart heeft zich langer verbonden aan FC Volendam. De bouwtechnische groothandel maakt daarnaast ook de upgrade van topsponsor naar premium partner. 

Groenhart heeft ruim honderd jaar ervaring in het verkopen van gereedschappen, ijzerwaren en materieel. Je kunt op tien locaties in Noord-Holland terecht voor hun professionele producten en advies. Ook voor onderhoud, reparatie en keuren van je gereedschap en arbeidsmiddelen ben je aan het juiste adres bij Groenhart. Het bedrijf is ook de leverancier van ijzerwaren bij FC Volendam.

Ben Kok, commercieel directeur van Groenhart, is blij met de contractverlenging en upgrade. "We zijn trots op onze samenwerking met FC Volendam. De verbinding is er al jaren. Op de club is er volop ambitie en aandacht voor groei. Daarbij blijven ze oog hebben voor voetbalplezier en de lokale betrokkenheid. Dat zijn waarden waar wij ons als betrokken familiebedrijf goed in herkennen."

Trouwe partner

Accountmanager van FC Volendam Seger Wagenaar is blij met de verlenging van de sponsorovereenkomst met Groenhart. "Groenhart is al jarenlang een trouwe partner van onze club en we kunnen dus ook komend seizoen weer op extra steun van Groenhart rekenen. Bovendien heeft Groenhart één van de meest herkenbare reclameborden in het stadion."Laatste nieuws