Grote Voetbal Volendam Loterij gesloten; binnenkort trekkingsuitslag

26 februari 2024

RKAV Volendam en FC Volendam slaan de handen ineen. Samen organiseren de twee voetbalclubs uit Volendam De Grote Voetbal Volendam Loterij. De volledige opbrengst komt ten goede aan de jeugdopleiding van beide teams, beter bekend als Voetbal Volendam! Met jouw deelname lever je een mooie bijdrage aan de toekomst van het Voetbal in Volendam én maak je kans op prachtige prijzen. Met als ultieme hoofdprijs: een geheel ontzorgde voetbalreis naar het EK 2024 in Duitsland! Een lost kost slechts € 2,50. Scoor hier jouw loten! Update: Het is niet meer mogelijk om loten te kopen voor de loterij. Binnenkort verschijnt op de website van FC Volendam en de website van De Grote Voetbal Volendam Loterij de trekkingsuitslag.

De jeugdopleiding is de levensader van het voetbal in Volendam. Dat is hoe we het altijd gedaan hebben en hoe we de toekomst tegemoet gaan. Kijk maar naar het vlaggenschip van beide verenigingen: RKAV Volendam speelt met enkel dorpsgenoten in de Derde Divisie, terwijl FC Volendam met veel spelers uit de eigen opleiding in de Eredivisie acteert. Maar om structureel op niveau te spelen is het van levensbelang dat Voetbal Volendam naar een nóg hoger plan wordt getild. Daar hebben RKAV Volendam en FC Volendam de afgelopen periode mooie stappen in gezet. Maar we zijn er nog niet. Om onze ambities na te jagen, zijn er investeringen nodig. En daar kun jij als supporter een bijdrage aan leveren. Alle opbrengsten komen ten goede aan Voetbal Volendam.

Prijzenpot

De prijzenpot van De Grote Voetbal Volendam Loterij is goedgevuld met in totaal zo'n 200 prijzen. Niet alleen valt er veel te winnen, ook de hoofdprijzen mogen er zijn. De absolute uitschieter is een geheel verzorgde reis voor twee personen naar een Nederlands Elftal-wedstrijd op het EK 2024 in Duitsland. Maar ook andere hoofdprijzen als een Samsung 55 inch OLED 4K Smart TV (t.w.v. € 2.099,-), PlayStation 5 met EA FC24, twee kaartjes voor Bayer Leverkusen – Hoffenheim inclusief hotelovernachting, een JURA ENA 8 koffiemachine (t.w.v. € 1.099,-), een Sonos Arc Soundbar (t.w.v. € 999,-) en een Dyson AirWrap Long (t.w.v. € 549,-) kunnen binnenkort van jou zijn. Ook maak je kans op een breed scala aan huishoudelijke apparaten, cadeaubonnen van lokale en regionale winkels en natuurlijk gesigneerde voetbalshirts van diverse (Volendamse) voetballers. Bekijk alle (hoofd)prijzen.

Prijzen & loten

Op de website van De Grote Voetbal Volendam Loterij vind je alle loterijprijzen. Hier kun je terecht voor het kopen van loten. De uitslag van De Grote Voetbal Volendam Loterij is vanaf vrijdag 1 maart 2024 12:00 uur beschikbaar. Met jouw deelname lever je een bijdrage aan de toekomst van het voetbal in Volendam, bedankt!Laatste nieuws