Hattrick Nick Tol velt beloften Dordrecht

03 april 2012 /

Beloftes winnen ruim in Dordrecht

Al na 27 seconden lag de bal in het netje. Nick Tol ging direct diep op een pass van Iljaas Rodjan. Hij omspeelde de doelman en maakte aldus snel de 0-1. In de loop van de eerste helft was Volendam oppermachtig en al snel werd het 0-2 door opnieuw Nick Tol. Ditmaal werd hij na een dieptepass van Ludciano Marengo in het strafschopgebied onreglementair gestopt. Nick benutte de strafschop zelf. Marengo kon kort daarna voor de 0-3 zorgen, maar hij treuzelde te lang waardoor de doelman kon ingrijpen. Volendam miste hierna nog goede mogelijkheden op een derde treffer. Aan de andere kant werd Dordrecht eigenlijk alleen gevaarlijk door enkel prima voorzetten, waar Doelman Robin Ruiter geen moeite mee had.

Kort na rust, was het opnieuw Nick Tol, via een strafschop die voor de derde Volendam treffer zorgde. Hij bekroonde hiermeee een prima wedstrijd: voortdurend aanspeelbaar en dreigend in de diepte. De andere uitblinker was Robin Ruiter die, nadat Volendam enigszins gemakzuchtig werd, een drietal goede mogelijkheden van Dordrecht via prima ingrepen onschadelijk maakte.