Hidde van Boven completeert als assistent de technische staf

01 juli 2024

FC Volendam heeft Hidde van Boven toegevoegd aan de technische staf. De 33-jarige Utrechter komt over van PSV, waar hij in diverse trainersrollen vanaf 2018 actief was. Van Boven tekent voor twee jaar met de optie voor nog één seizoen.

Al op jonge leeftijd vond Van Boven zijn weg in het trainersvak. Zo was hij (assistent)-trainer bij jeugdteams van VV De Meern, Sparta Rotterdam en FC Utrecht, waarna de dertiger in 2018 bij PSV belandde. Bij de Eindhovense club was hij trainer van de Onder 13, Onder 15, assistent-trainer van PSV Onder 17 en assistent bij PSV vrouwen. Met zijn stap naar FC Volendam maakt Van Boven voor het eerst deel uit van de staf van de hoofdmacht van een BVO. Bij de Volendammers ondersteunt hij samen met assistent-trainer Michael Dingsdag hoofdcoach Rick Kruys.

“Ik ben trots en vereerd om na zes seizoenen bij PSV de overstap te maken naar het eerste elftal van FC Volendam. Ik kijk er naar uit om samen met de staf en de spelers het team door te ontwikkelen en samen succesvol te zijn”, laat een enthousiaste Van Boven weten.

Tekst & foto's: FC Volendam


Laatste nieuws