HIT Profit helpt FC Volendam en businessclubleden met besparen en verduurzamen

16 november 2020

Los van het gezondheidsaspect, staan veel ondernemers en sportclubs momenteel ook voor een financiële uitdaging. De inkomsten lopen terug maar vaste kosten zoals energie blijven doorlopen. Door teruglopende inkomsten is kostenbesparing op dit moment van doorslaggevend belang. In die overtuiging hebben FC Volendam en HIT Profit elkaar gevonden in een samenwerking.

FC Volendam en HIT Profit slaan de handen ineen om te verduurzamen op energiegebied. Via de HIT Solution heeft FC Volendam volledig inzicht in het energieverbruik. Door middel van het op maat geschreven actieplan kunnen energiebesparende maatregelen genomen worden om het energieverbruik omlaag te brengen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. En niet geheel onbelangrijk; hiermee voldoen we volledig aan de nieuwe Wet milieubeheer.

Verduurzamen

Martijn Stroet afdeling commercie van FC Volendam ziet toekomst in de samenwerking. "Naast dat HIT onze club helpt verduurzamen, ben ik ook heel blij het bedrijf te kunnen verwelkomen als businessclublid. Samen met alle partners van FC Volendam gaan we deze bijzondere tijd met vertrouwen tegemoet.”

Benieuwd wat HIT voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Jordie KoK van HIT Profit via 06-39005251 of via [email protected].Laatste nieuws