FC Volendam haalt viertal nieuwe spelers

14 mei 2012

FC Volendam heeft zich versterkt met (zie foto's boven v.l.n.r.) Nick Coster, Erik Schouten,Raymond Fafiani en Roy Pistoor. Mits zij de medische keuring doorstaan, tekenen de eerste drie spelers tekenen een contract voor twee jaar. Pistoor bindt zich voor één seizoen aan FC Volendam. Ook hij moet nog medisch gekeurd worden.

Raymond Fafiani
Raymond Fafiani komt over van Telstar. De middenvelder speelde in totaal zes seizoenen voor de Witte Leeuwen en kwam bij de club uit Velsen tot 141 wedstrijden.
Eerder speelde de 28-jarige Amsterdammer voor Vitesse, FC Twente en FC Zwolle. Bij Vitesse maakte Fafiani in 2003 zijn profdebuut. In totaal heeft de Noord-Hollander 196 wedstrijd in het betaalde voetbal achter zijn naam staan. Daarin kwam hij vijftien keer tot scoren.

Nick Coster
Nick Coster komt over van FC Dordrecht. Daar speelde de middenvelder, die ook in de aanval en verdediging inzetbaar is, in vier seizoenen 118 wedstrijden. De in Alphen aan den Rijn geboren Coster kwam bij de Schapenkoppen tot zes treffers.
Eerder droeg de 26-jarige Zuid-Hollander twee seizoenen het shirt van ADO Den Haag.

Erik Schouten
Erik Schouten (20) komt over van AZ. De centrale verdediger doorliep de hele jeugdopleiding van de Alkmaarders. De Westwouder maakte dit seizoen deel uit van Jong AZ.

Roy Pistoor
Roy Pistoor is de vierde versterking. De derde keeper van Helmond Sport was al even op proef bij FC Volendam en maakte daarin een sterke indruk. Bij de Helmonders kwam de 22-jarige sluitpost niet aan keepen toe.



Laatste nieuws