Hollandia superieure winnaar Deen Cup

20 april 2018

Hollandia uit Hoorn is de winnaar geworden van de 13e editie van de Deen Cup. De bekers werden uitgereikt door niemand minder dan Monique Smit en Vincent Wagenaar van Deen Supermarkten.

De middag begon met twee hele spannende halve finales. Hollandia speelde 2-2 tegen Buitenveldert, aan de andere kant van het veld won A.S.V. Fortius net aan met 2-1! De teams waren allemaal zeer aan elkaar gewaagd.

Daarna begon de finale en de troostfinale. De finale werd gespeeld tussen Fortius en Hollandia, en de troostfinale tussen RKAV Volendam en Buitenveldert. Uiteindelijk won Hollandia de finale met maarliefst 3-1!

In de rust van de wedstrijd FC Volendam – Jong Ajax werden Hollandia en A.S.V. Fortius gehuldigd. Alle spelers kregen een mooie eigen beker en een bos bloemen. Hollandia kreeg ook nog een grote beker voor het gehele team!

Aan de strijd om de Deen Cup werd deelgenomen door 32 (O11) teams uit plaatsen waar een Deen Supermarkt is gevestigd. De voorronden vonden steeds plaats in het Kras Stadion op vrijdagavond, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van FC Volendam. Peter Veerman (Stek) en Dick Jonk (Dickie van de Kip) waren ook dit jaar de scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen wisten te leiden.

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan weer een mooi toernooi hartelijk bedanken!

Klik hier voor meer informatie over de Deen Cup.



Laatste nieuws