HSB Bouw nieuwe shirtsponsor FC Volendam

26 juni 2015

Op vrijdag 26 juni heeft de directie van HSB Bouw haar handtekening gezet onder het shirtsponsorcontract voor seizoen 2015-2016.

HSB Bouw herkent zich in de visie van FC Volendam, met name in de uitstekende jeugdopleiding die zichtbaar bouwt aan een stevig fundament en sterke steigers voor de club. HSB Bouw is al jaren sponsor van FC Volendam. Na deze jaren van uitstekende samenwerking is FC Volendam dan ook zeer verheugd dat zij HSB Bouw als shirtsponsor mag verwelkomen.

HSB Bouw
HSB Bouw is een ontwikkel- en bouwbedrijf met al 83 jaar ervaring. Het heeft circa 320 Noord-Hollandse vakmensen in vaste dienst en 30 leerlingen/stagiairs. HSB Bouw heeft de beschikking over eigen metselaars, timmerlieden en schilders en heeft een eigen timmerfabriek en materieeldienst. De betrokken bouwers van HSB Bouw realiseren projecten afkomstig uit de eigen projectontwikkeling en voor externe opdrachtgevers. De Volendammers zijn actief in de nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, particuliere bouw en gespecialiseerde aannemerij.Laatste nieuws