HSB Bouw verlengt hoofdsponsorschap

17 maart 2016

Met veel trots mag FC Volendam melden dat HSB Bouw ook het volgende seizoen hoofdsponsor van FC Volendam is. De verlenging van het hoofdsponsorschap is een nieuwe bevestiging van de hechte relatie die FC Volendam en HSB Bouw hebben. HSB Bouw is al geruime tijd aan de club verbonden; al vele jaren als topsponsor en sinds medio 2015 prijkt de naam en het logo van HSB Bouw op de voorzijde van de shirts van FC Volendam. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van één jaar en eindigt in 2017.

HSB Bouw herkent zich in de visie van FC Volendam, met name in de uitstekende jeugdopleiding die zichtbaar bouwt aan een stevig fundament en sterke steigers voor de club.

HSB Bouw
HSB Bouw is een ontwikkel- en bouwbedrijf met al 84 jaar ervaring. Het heeft circa 340 Noord-Hollandse vakmensen in vaste dienst en 25 leerlingen/stagiairs. HSB Bouw heeft de beschikking over eigen metselaars, timmerlieden en schilders en heeft een eigen timmerfabriek en materieeldienst. De betrokken bouwers van HSB Bouw realiseren projecten afkomstig uit de eigen projectontwikkeling en voor externe opdrachtgevers. De Volendammers zijn actief in de nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, particuliere bouw en onderaanneming.Laatste nieuws