Wij Gaan Heen: Vanaf vandaag ook nieuwe seizoenkaarten te bestellen!

01 juni 2024

Ruim 2.750 supporters hebben inmiddels hun seizoenkaart verlengd en geven aan: Wij Gaan Heen! FC Volendam gaat nu weer, weer naar de Keuken Kampioen Divisie. Maar FC Volendam gaat altijd Heen, naar de Eredivisie! Ongeacht welke divisie FC Volendam speelt gaan supporters naar het Kras Stadion. Met z'n allen blijven we onze ambitie voor de lange termijn najagen: promotie naar de Eredivisie. Misschien niet gelijk, maar Volendammers gaan altijd heen. En met de gratis sjaal bij verlenging of aankoop van een seizoenkaart laat jij zien dat je Heen gaat. Tot 31 mei was het mogelijk om te verlengen; vanaf zaterdag 1 juni om 12:00 uur gaan alle resterende seizoenkaarten in de vrije verkoop. Klik hier om jouw seizoenkaart te scoren.

Nieuwe seizoenkaart

Vanaf 1 juni vervallen de reserveringen van de huidige seizoenkaarthouders en vanaf dat moment wordt het ook voor mensen zonder seizoenkaart mogelijk een seizoenkaart aan te schaffen. De overgebleven seizoenkaarten gaan vanaf 12:00 uur in de vrije verkoop.

Scoor gratis Wij Gaan Heen-sjaal

Als jij jouw seizoenkaart aangeschaft, dan kun je jouw gratis 'Wij Gaan Heen'-sjaal afhalen in de fanshop van FC Volendam. Dit kan op de momenten dat de fanshop geopend is. De openingstijden zijn hier te bekijken. Laat jij zien dat jij ook weer Heen gaat, dan val je wellicht in de prijzen. Stuur jij een foto van jezelf met de 'Wij Gaan Heen'-sjaal, dan maak je kans op mooie prijzen, waaronder gesigneerde shirts, een VIP-arrangement bij een wedstrijd van FC Volendam en zelfs een buitenlandse voetbalreis (t.w.v. € 500,-). Mail jouw foto naar [email protected] en maak kans!

Stappenplan + FAQ

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van jouw seizoenkaart? Bekijk dan deze pagina voor een stappenplan. Heb je vragen? Bekijk dan deze pagina om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt.Laatste nieuws