In beeld: Kevin Visser

16 januari 2018

Kevin Visser: “We hebben iets recht te zetten naar supporters”

De laatste wedstrijd vóór de winterstop kreeg FC Volendam een zevenklapper te verwerken tegen Jong Ajax. “Drie dagen heb ik nodig gehad om die klap te verwerken”, zegt Kevin Visser. “We zaten net weer in de lift omhoog. Een uur lang hielden we goed stand en creëerden zelf kansen. En dan krijg je er zeven om je oren. We lieten ons veel te gemakkelijk naar de slachtbank leiden. We hebben collectief volledig gefaald.”

Visser zelf is dit seizoen weer zo fit als een hoentje. Vorig seizoen raakte hij uitgerekend tegen zijn oude club Helmond Sport aan zijn knie geblesseerd. Na en paar weken stond hij weer in het veld en speelde weer veel wedstrijden tot in maart bleek dat hij hinder ondervond van kraakbeenletsel in zijn knie. Hij miste het einde van de reguliere competitie en de wedstrijden tegen NAC voor de play-offs. Sinds een deel van zijn meniscus verwijderd is, ondervindt hij geen hinder meer van zijn knie. Tegen Helmond Sport viel hij in de eerste wedstrijd van het seizoen in, in de 72e minuut. Hij miste dit seizoen alleen de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. “Ik  had toen een voedselvergiftiging opgelopen.”

Subtop

Visser: “Tegen  Helmond Sport gaven we een 2-0 voorsprong, uit handen. Win je die eerste wedstrijd dan loopt het seizoen wellicht heel anders. Tegen FC Oss waren we de betere ploeg maar verloren we met 1-0. Door de magere resultaten zie je minder mensen op de tribunes. Ik denk dat niemand vooraf gedacht had dat wij zo laag zouden staan op de ranglijst. We zijn misschien geen kampioensploeg, maar in de subtop horen wij toch wel te staan. We zullen ons nu moeten focussen op een periodetitel en dan klim je vanzelf omhoog. We hebben wat recht te zetten naar onze supporters toe.”

Cor Westerveld

 

 

Foto's (2)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws