Informatie kaartverkoop Almere City FC - FC Volendam

23 april 2018

Zaterdag 28 april, aftrap 19:45 uur

Op zaterdag 28 april speelt FC Volendam een uitwedstrijd tegen Almere City FC. Het betreft een wedstrijd met verplichte autocombi.

Supporters van FC Volendam, die met auto reizen, dienen een omwisselbiljet te kopen bij de administratie. Op de wedstrijddag, 28 april 2018, dient dit biljet bij de administratie KRAS-stadion tussen 17:00 - 18:00 uur omgewisseld te worden voor het toegangsbewijs.

Het stadion is vanaf 19:00 uur geopend.

Supporters van FC Volendam mogen niet voor 18:00 uur in Almere aanwezig zijn.

ID bij zich dragen is verplicht en in het bezoekersvak wordt geen alcohol verstrekt.

 

Voor wat betreft de gemeente Almere is voor die gemeente onderstaande alcohol bepalingen van toepassing:

Twee uur voor, tijdens en twee uur na de wedstrijd is het in bezit hebben van alcohol binnen genoemde straal ook in de bus en/of auto verboden. In de bus zal het geplaatst moeten worden in de bagageruimte en in andere voertuigen zal het in de bagageruimte geplaatst moeten worden.

Voor het betreden van het aangewezen gebied zal de bus ontdaan dienen te worden van alcoholhoudende drank en zullen zij alle alcoholhoudende drank dienen op te bergen in de bagageruimte.

Bestuurders van personenauto’s zijn er zelf verantwoordelijk voor dat er geen alcohol meer wordt aangetroffen in de auto, met uitzondering van de afgesloten bagageruimte.

Een eventuele bus van de supporters van FC Volendam zal (indien hiervoor aanleiding is) voor aankomst bij het stadion gecontroleerd worden op de aanwezigheid van alcohol door de politie.

Bij aantreffen van alcoholhoudende drank bij een enkele supporter zal proces-verbaal opgemaakt worden tegen deze supporter. De aanwezige drank zal alsnog inbeslag genomen worden.

Bij aantreffen van grote hoeveelheden alcohol in de passagiersruimte van de bus, kan er besloten worden om alle personen in de bus de toegang te weigeren tot het stadion en de gehele bus terug te sturen naar Volendam.

Personen die naar het oordeel van de politie en/of stewards dronken zijn, zullen geen toegang krijgen tot het stadion. Zij zullen de wedstrijd in de bus c.q. auto moeten afwachten.

Personen die zich in kennelijke staat van dronkenschap buiten hun voertuigen bevinden zullen worden aangehouden door de politie.



Laatste nieuws