Informatie kaartverkoop FC Volendam - FC Twente

03 december 2018

FC Twente komt vrijdag op bezoek in het Kras Stadion. Een heerlijk duel waarin de mannen van Hans de Koning zich kunnen meten met de top van de competitie. Zeker nu Twente veel fans meeneemt hebben de Volendammers alle support nodig om de Tukkers te verslaan. Daar help jij toch aan mee? Koop je ticket en schreeuw FC Volendam naar de drie punten.

Kaartverkoop:
Kaarten zijn online aan te schaffen voor de Jaap Jonktribune (excl. de vakken JD/JE).
Op dit moment is de hoofdtribune (Dr. Duintribune) uitverkocht.


Twente supporters dienen kaarten aan te schaffen voor de Jaap Bondtribune via FC Twente.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tickets op wedstrijddag bij de kassa’s aan te schaffen.
Het stadion is geopend vanaf 18:30 uur.

Scoor nu online je kaartje via: www.fcvolendamtickets.nl


Let op: het online verkoopkanaal is uitsluitend bestemd voor supporters van FC Volendam en niet voor supporters van de bezoekende club. FC Volendam heeft het recht om supporters van de bezoekende club te weren bij de ingang van het stadion. Restitutie is niet mogelijk. De koper/aanvrager van de tickets is te allen tijde verantwoordelijk voor alle aangeschafte tickets.
Doorverkoop of doorgeven van tickets is strafbaar!

Parkeren
Als bezoeker van een thuiswedstrijd van FC Volendam wordt je geacht te parkeren op het parkeerterrein van het nabijgelegen Roompot Marinapark. Wanneer je Volendam komt binnenrijden wordt dit op de verkeersborden duidelijk aangegeven.

Vanaf de meerdere parkeerterreinen van het Marinapark is het vervolgens slechts een kleine wandeling naar het Kras Stadion.Laatste nieuws