Informatieve bijeenkomst FC Volendam

24 januari 2018

maandag 22 januari 2018

Op maandag 22 januari 2018 vond in het Kras Stadion een bijeenkomst plaats om belanghebbenden de kans te geven aan het bestuur hun vragen te stellen en voorstellen te doen. Aanleiding was de commotie die enerzijds ontstaan was vanwege de matige competitiestart en anderzijds vanwege het afhaken van Marco Sombroek als kandidaat-bestuurslid van FC Volendam. 

Brede vertegenwoordiging
De bijeenkomst van 19.00 tot 22.00 uur werd druk bezocht. Bestuurders van de Club van 200, Supportersvereniging, Raad van Commissarissen, RKAV Volendam, Businessclub en Next Generation waren onder anderen aanwezig. Daarnaast waren de Pé-Side, plaatselijke pers, de politiek, topsponsoren en sympathisanten aanwezig. 

Grote openheid vanuit kernwaarden
Bestuurslid Kees Pronk leidde de bijeenkomst in. Vanuit de kernwaarden Gastvrijheid, Focus op de jeugd en Gewoon riep hij op vooral de vragen te stellen die er leven. Veel kritische en om toelichting vragende kwesties werden aan de orde gesteld. Deze werden door het bestuur in alle openheid beantwoord. Vragen die werden gesteld gingen over de ontstane situatie rond Marco Sombroek, vragen over financiën, over spelersbeleid, obligaties, transfers of juist niet, de ontwikkelingen rond het stadion, statuten en de continuïteit van de leiding van FC Volendam.

Financieel
Financiële onderbouwing van de laatste stand van zaken werd ook in een sheet weergegeven.  

Denktank
Naast de vragen werd vooral door alle aanwezigen en het bestuur van FC Volendam opgeroepen in voorkomende situaties goed met elkaar te communiceren, voordat conclusies worden getrokken of iets ‘uit de wandelgangen’ wordt gepubliceerd. FC Volendam staat er voor open de dialoog in alle situaties aan te gaan. Met verschillende partijen zijn vervolgafspraken gemaakt voor structureel overleg.  Eén van de afspraken is dat FC Volendam een Denktank (werkgroep) formeert met daarin delegaties uit alle geledingen en sponsoren. 

Samen achter FC Volendam 
Het bestuur van FC Volendam staat open voor verbreding en verjonging, maar die taak is voorbehouden aan de Raad van Commissarissen, waar kandidaten zich kunnen aanmelden. Wij hopen dat met deze bijeenkomst een basis is gelegd voor het samen de schouders zetten onder FC Volendam! 

Foto's (2)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws