Jaarlijks G-Toernooi in Barendrecht groot succes!

03 augustus 2017

Onder grote belangstelling en met een enorm aantal deelnemers en deelneemster vierde het G-voetbaltoernooi in Barendrecht gisteren (op 2 augustus) haar 25-jarig jubileum. 
Op Sportpark De Bongerd kwamen 39 teams met spelers met een lichamelijke en/of geestelijke handicap in actie en uiteraard was ook FC Volendam van de partij.
 Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door de Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht, Fonds Gehandicaptensport en een aantal sponsoren.

Elk team krijgt hierbij een eigen trainer/coach toegewezen, afgevaardigd door de clubs en het team van FC Volendam werd, tot grote vreugde van de spelers en speelsters, gecoached door hoofdtrainer Misha Salden en keeperstrainer Bela Szenasi. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een verdienstelijke tweede plaats in de poule. FC Volendam eindigde achter NEC Nijmegen (waar overigens wel van werd gewonnen) maar dus voor ADO Den Haag, PEC Zwolle en NAC Breda. Hiermee kwamen de oranjehemden net te kort voor de kruisfinales, maar kan desondanks teruggekeken worden een op een uiterst succesvol evenement. 
 

Leuke details: er waren FC Volendam-supporters aanwezig verkleed als Willem II-spelers, bij FC Volendam speelden alle acht de teamleden met een aanvoerdersband en mochten de tenues (en aanvoerdersbanden) na afloop mee naar huis als blijvend aandenken aan een geweldige voetbaldag!Laatste nieuws