Jan-Bas Veltman vervult functie van commercieel directeur

01 juni 2022

Onlangs maakte FC Volendam bekend dat Jan Smit de nieuwe voorzitter van de club wordt. Hij volgt per 1 juli a.s. Piet Kemper op. Kemper heeft er dan een termijn van drie jaar op zitten. Door het vertrek van Smit werd de positie van commercieel directeur vacant. Jan-Bas Veltman, die sinds januari 2022 voor FC Volendam werkt als manager New Business, neemt vanaf heden het stokje over van de Volendammer.

Jan Smit heeft veel vertrouwen in zijn opvolger. “Met zijn organiserend vermogen, ervaring en netwerk denken wij dat Jan-Bas de juiste man op de juiste plaats is. We moeten commercieel gezien stappen maken, willen wij onze ambitie ook in de Eredivisie waar kunnen maken. Daarnaast kent hij de club én het dorp Volendam zeer goed. Een ideale combinatie.”

Ook Veltman is verheugd met zijn aanstelling. “Ik ben nu een aantal jaren achter de schermen zeer nauw betrokken bij FC Volendam. Het is een club naar mijn hart, waar veel mogelijkheden liggen. Zowel op korte termijn, als op lange termijn met het nieuwe stadion. Jan en ik zitten feitelijk nu al in een periode van overdracht van taken, zij het informeel.”

Mike Tol zwaait af

Per 1 juni legt Mike Tol zijn taken voor FC Volendam neer. Tol was vanaf de zomer van 2020 werkzaam voor FC Volendam als commercieel manager. Door de coronapandemie kwamen de werkzaamheden van zijn bedrijf Number 1 Voetbalreizen nagenoeg stil te liggen, waardoor Tol zich op tijdelijke basis ging inzetten voor FC Volendam op commercieel gebied. In de twee jaar die volgden heeft de Volendammer een belangrijke rol gespeeld in het professionaliseren van de commerciële afdeling. Volgens afspraak is het nu de tijd aangebroken dat Tol terugkeert naar zijn eigen bedrijf. FC Volendam wil Mike Tol enorm bedanken voor zijn hulp in twee moeilijke jaren en wensen hem veel succes in het verder uitbouwen van zijn bedrijf.



Laatste nieuws