Jong FC Volendam speelt laatste wedstrijd gelijk

28 april 2014 /

De laatste wedstrijd van de beloftecompetitie bracht Jong ADO Den Haag naar Volendam. De Hagenaars stonden in het linker rijtje met 28 punten, Jong Volendam rechts met de helft daarvan. Dat was in de wedstrijd niet terug te zien. Er was trouwens weinig te zien in deze wedstrijd. De eerste helft kabbelde gezapig de klok rond. Alleen kort voor de rust gebeurde aan beide kanten eindelijk iets opwindends. Een prima kopbal kwam via de binnenkant van de paal in de handen van Volendamdoelman Mitchel Michaelis. Aan de andere kant leek een Volendamaanval eindelijk iets op te leveren, maar de goed doorgelopen Eric Veerman zag de bal nipt aan zich voorbij gaan.
De tweede helft begon wat heftiger. ADO Den Haag zag de eerste de beste aanval over de lat scheren. Henk Veerman leek een kansje te krijgen, maar een Haagse voet voorkwam dat. In de slotfase mocht Erik Schouten voor Jong Volendam twee vrije trappen op prima plekken nemen, maar beide keren stond de muur succes in de weg. De 0-0 bleef op het bord, waarmee Jong Volendam opnieuw aangaf dat er wellicht dit seizoen meer te halen was dan de schamele vijftien punten.
Opstelling Jong Volendam: Mitchel Michaelis, Cerezo Hilgen, Raoul Esseboom, Erik Schouten, Oscar Wilffert, Rafik el Hamdi (Denzel Prijor), Jessey Kuiper (Bowedee Burleson), Eric Veerman, Stefan Plat, Gendridge Prijor.