Jong FC Volendam verliest nipt

14 mei 2012 /

Jong FC Volendam heeft de laatste wedstrijd van het seizoen nipt verloren. De beloftes van VVV-Venlo waren met 3-2 te sterk voor de formatie van Berry Smit.
De bezoekers kende een valste start. Na een kleine 25 minuten keek FC Volendam tegen een 2-0 achterstand aan. Roy Bussman bracht in de 37ste minuut met een schitterende vrije trap de spanning terug. Een kwartier voor tijd leek FC Volendam een punt over te houden aan de confrontatie met de Venlonaren. Quincy van de Leuv wist de bal namelijk achter doelman Luuk Peeters te schieten. Toch ging Jong FC Volendam met lege handen terug naar Noord-Holland. Aanvoerder Abdelaziz Khalouta kopte zeven minuten voor tijd namelijk de beslissende 3-2 binnen.

Statistieken
JONG VVV-VENLO - JONG FC VOLENDAM 3-2
20. Ferry de Regt 1-0, 22. Chris Burhenne 2-0 (strafschop), 37. Roy Bussman 2-1, 73. Quincy van de Leuv 2-2, 83. Abdelaziz Khalouta 3-2. Scheidsrechter: Cairo.