Jong RBC Roosendaal wint in slotafse van beloftes Volendam

14 december 2009 /

In de laaste wedstrijd voor de winterstop heeft Jong Volendam onnodig verlies geleden. Op het kunstgras van de amateurvereniging verloor Jong Volendam met 1-2, door een laat doelpunt. De eerste helft waren de belofets heer en meester maar vergaten te scoren. Na rust kwamen de beloftes van RBC roosendaal pas in de 68e minuut op voorsprong en waren heer en meester. Een onderschepte actie van de keeper na een uitrap werd in de eerste kans op de goal van de tegenstander benut en kwam Volendam op 1-1. Doelpuntenmaker was Murat Onal. Vijf minuten voor het einde, kon het hardwerkende RBC alsnog zijn drie punten binnenhalen.

Bij winst hadden beloftes kunnen stijgen naar de 4e plaats op de ranglijst. Nu moest het RBC aan zich voorbij laten gaan en daalt af naar de 8e plaats van de ranglijst.