Jong Sparta R. - Jong FC Volendam

25 maart 2013 /

Op Sportpark Nieuw Terbregge heeft Jong Sparta Rotterdam Jong Volendam een halt toegeroepen. Na zeven weken polonaise te hebben gelopen, moesten nu de punten aan de tegenstander gelaten worden. Tegen een soms geweldig spelend Sparta Rotterdam had Jong Volendam weinig in te brengen. In de eerste helft had Jong Volendam windkracht 25 tegen, wat de nodige problemen opleverde. De rust werd bereikt met een 2-0 voorsprong voor de Rotterdammers door doelpunten van Cairo en De Nooijer.

Bij de start van de tweede helft wisselde coach Berry Smit drie spelers. Achterin werd een op een gespeeld en voorin moesten vier aanvallers de score een beter aanzien geven. De mooiste kans was voor Soufiane Laghmouchi, maar hij slaagde er niet in voor een leeg doel te scoren. Toen in de 79e minuut Cairo zijn tweede en Sparta’s de derde goal maakte en Gladon even later 4-0 maakte, was het leed geleden. De jonge Volendamploeg weet weer dat het leven niet elke week een feest is. Komende dinsdag speelt het thuis tegen Jong Roda JC.