Jong Volendam geeft de punten cadeau

23 januari 2012 /

Ook Jong FC Volendam onderuit tegen beloftes FC Den Bosch

In de wedstrijd van Jong Volendam tegen Jong den Bosch werd halverwege de tweede helft vanaf de tribune geroepen, dat de spelers naar voren en niet naar achteren moesten spelen. Voor de vierde keer werd een terugspeelbal zo slecht geplaatst, dat Den Bosch de hoeken voor het uitzoeken had. Op deze manier was winnen absoluut onmogelijk.
In de eerste helft werd het na een kwartier 0-1 toen Jordy Thomassen vrij baan kreeg. Jong Volendam herstelde zich snel, nam de regie over om Den Bosch vast te zetten. Het werd een boeiend kijkspel, totdat Simon Tol de bal aan de vrijlopende Nepomuceno gaf in plaats van aan Sonny Stevens. Dat was 0-2. Kort voor rust schoot ook Mark de Loor ongelooflijk hard naar de Volendamkeeper, die ternauwernood koppend voor opluchting wist te zorgen.
In de tweede helft leek Volendam orde op zaken gesteld te hebben, maar toen Den Bosch met 15 man leek te spelen, omdat Volendam achterin open huis hield, was de 0-3 dodelijk. Kilic nam de eer op zich. Toch gloorde er weer hoop, toen Iljaas Rodjan voor 1-3 zorgde. Aan alle hoop kwam een einde toen de scheidsrechter een knappe verdedigende actie van Volendam tot strafschop bestempelde. Kilic was blij met het geschenk en de 1-4 ging met de koploper mee naar Den Bosch.