Jong Volendam verslaat vlak voor tijd Jong Dordrecht

29 augustus 2011

29 augustus 2011 /

Bij Dordrecht speelden nogal wat spelers die van Den Haag zijn gekomen. De bekendste: Serhat Koksal was dan ook met afstand de beste speler bij Dordrecht. In het veld ontliepen de ploegen elkaar .niet veel.Door Koksal was Dordrecht gevaarlijk bij spelhervattingen met name als de boomlange verdediger Amevor meekwam naar voren. Hieruit ontstonden dan ook de enige gevaarlijke situaties voor het doel van keeper Van Gelderen. Deze hield echter met een paar sterke ingrepen zijn doel schoon, hoewel hij wel twee keer door de lat geholpen werd. Volendam was verder verdedigend en op het middenveld sterk genoeg om verder gevaar van Dordrecht te voorkomen. Door een gemis van echte buitenspelers was het aanvallen echter wat minder aan Volendam kant.
Pas toen trainer Barry Smit koos voor een 4-4-2 opstelling, werd Volendam wat dwingender. Dit resulteerde 5 minuten voor tijd in een prachtig doelpunt van Niels (de Fohn) Buys uit een vrije trap in de rechterbovenhoek. Dordrecht kon hier niets meer tegenoverstellen waardoor de punten meegingen in de bus retour Volendam.

Opstelling:
Jasper van Gelderen, Niels Buys, Leon Tol, Iljaas Rodjan (Carim Hilal), Geraldo Hoogvliets (Berry Veerman), Glenn van Zoolingen, Quincy van de Leuv (Roy Bussman), Mark de Loor, Murat Onal, Michael Tol, Jeffrey Bok
 Laatste nieuws