Jozef loopt vol voor informatieavond supporters

29 juni 2019

Vrijdagavond hield FC Volendam, in nauwe samenwerking met St Jozef Vereniging Volendam, een avond die speciaal voor de supporters werd georganiseerd. Wim Jonk, Jasper van Leeuwen, Jan Smit en Keje Molenaar namen de fans mee in de plannen en doelen van de club.

Het werd een succesvolle avond, waarbij De Jozef volstroomde met alles en iedereen die FC Volendam een warm hart toedraagt. Bestuurslid Jan Smit opende de avond, waarna hoofdtrainer Wim Jonk en Jasper van Leeuwen hun visie gaven op het seizoen dat vlak voor ons ligt. De reacties van de supporters uit de zaal waren enthousiast. Dat bleek ook al uit de verkoop van seizoenkaarten, waarbij er nu al meer dan het vorige seizoen aan de man zijn gebracht!

FC Volendam wil St Jozef Vereniging Volendam bedanken voor de samenwerking en gastvrijheid van deze avond. Dit geldt ook voor de avond voor het participatiefonds op 10 mei jl. in art hotel Spaander. Beide avonden tonen aan dat het dorp zich achter de club schaart. Een mooie start van het nieuwe seizoen!

Foto's: Rob Lezer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's (10)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws