Kaartverkoop-informatie FC Volendam – NAC Breda

16 mei 2017

De kaarten zijn geschud! FC Volendam speelt op donderdag 18 mei om 19:45 uur de eerste wedstrijd van de halve finale thuis tegen NAC Breda! Kijk hieronder welke kaartverkoopregels voor jou van toepassing zijn.
LET OP: je seizoenkaart is NIET geldig tijdens de Jupiler Play-Offs

Seizoenkaarthouders van FC Volendam (verlengd voor seizoen 2017-2018)
Je hebt je gratis kaart voor de Jupiler Play-Offs al in je bezit. Je kan voor deze wedstrijd op vertoon van je betaalbewijs nog één extra kaart voor deze wedstrijd kopen bij de administratie van FC Volendam.

Seizoenkaarthouders van FC Volendam (nog niet verlengd)
Op vertoon van je seizoenkaart ’16-’17 kun je bij de administratie van FC Volendam maximaal twee kaarten* kopen voor deze wedstrijd.

Clubkaarthouders FC Volendam
Op vertoon van je Clubkaart kun je bij de administratie van FC Volendam maximaal twee kaarten* kopen voor deze wedstrijd.

Kinderen met een Kidskaart
Op vertoon van je Kidskaart kun je bij de kassa van de Pé Mühren-tribune op de wedstrijddag vanaf 18:15 uur een gratis kaart ophalen voor de Jaap Jonk-tribune.

Overige FC Volendam-supporters
Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart of clubkaart? Dan kun je op vertoon van je legitimatie één kaart* kopen bij de administratie van FC Volendam.

Supporters uit regio Breda
Kaarten dienen gekocht te worden via NAC Breda.

Extra openingstijden administratie FC Volendam
Maandag 8 mei t/m vrijdag 12 mei van 8:30 uur tot 17:15 uur
Zaterdag 13 mei van 10:00 uur tot 16:00 uur

Klik hier voor de tarieven van de Jupiler Play-Offs 2016-2017

*Wil je meer kaarten kopen? Neem van iedere extra supporter een legitimatiebewijs mee! Het reserveren van kaarten is voor deze wedstrijd helaas niet mogelijk.

LET OP: FC Volendam registreert álle kaarten die verkocht worden. Dit betekent dat alle kaarten op naam staan. Het is verboden om kaarten aan te bieden, (door) te verkopen en/of af te geven. Klik hier voor de voorwaarden van de KNVBLaatste nieuws