KAV Autoverhuur biedt 'Witkar Auto Delen' ook aan in Volendam!

16 juli 2018

Vorige maand lanceerde FC Volendam-partner KAV Autoverhuur het Witkar-concept in de gemeente Edam-Volendam. Dit unieke en laagdrempelige initiatief biedt personen die op zoek zijn naar tijdelijk vervoer de kans een deelauto te rijden tegen een zeer vriendelijk tarief. Voor FC Volendam reden hier aandacht aan te besteden en geïnteresseerden uitleg te geven:

De Witkar is een deelauto voor dag en nacht, 7 dagen in de week en kan gebruikt worden na éénmalige inschrijving. In de slimme Witkar-app kan men zien welke Witkar auto’s in de buurt staan. De gereden kilometers worden door de in de auto aanwezige software bijgehouden. Er is een tankpas in de auto’s aanwezig waarmee op kosten van Witkar getankt kan worden.

Bijna alle vestigingen van IKEA en diverse andere plaatsen behoren onder andere tot de Witkar-zones. Voor een geheel overzicht van de Witkar zones kunt u kijken op de locaties pagina of de in de Witkar app op uw mobiel.
 

RESUMÉ: WAT IS WITKAR?

Witkar is de moderne manier van autodelen. Goedkoop en eenvoudig. Eenvoudig omdat u Witkar daar vindt waar u het nodig heeft en geniaal omdat u alleen voor Witkar betaalt als u er gebruik van maakt en dat op de seconde nauwkeurig.

HOE WERKT HET?

Witkar is heel eenvoudig: met uw mobiel in de app de auto aanklikken, deur openen, instappen, rijden en parkeren. Er staat altijd een Witkar in de buurt. Bij de auto opent u de deuren met uw mobiel uiteraard nadat u ingeschreven bent via de app, de website of bij een aanmeldzuil. U rijdt naar uw bestemming, parkeert en dat was het. Het is gemakkelijk, voordelig en u helpt het milieu.

HOE GEBRUIKT U WITKAR?

Waar u ook bent, Witkar is er al. Als u een Witkar ziet staan, kunt u hem spontaan huren. Vastleggen kan ook als u nog niet bij de auto staat: online of via de App. Zo hoeft u niet te wachten en bent u sneller op de plaats van bestemming. Eenmaal aangekomen op uw bestemming beëindigt u de huur of maakt u een stopover zodat u even later weer in dezelfde Witkar weg kunt rijden. Ooit zo flexibel onderweg geweest?

Wij zijn in ieder geval enthousiast en wensen KAV Autoverhuur en Witkar ontzettend veel succes!

Foto's (3)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws