KBK bouwgroep en FC Volendam bouwen verder aan duurzame relatie

01 september 2022

FC Volendam en KBK bouwgroep hebben de handen ineengeslagen om de al bestaande samenwerking met drie jaar te verlengen. Daarnaast is het sponsorschap gepromoveerd van businessclubpartner naar premium partner. Afgelopen zondag vond voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente officieel het tekenmoment plaats. KBK bouwgroep is één van FC Volendam haar loyaalste sponsoren en is al vele jaren partner van FC Volendam. 

KBK bouwgroep heeft als doelstelling om vakmanschap te bieden op een betrokken, vooruitstrevende en duurzame manier. Een doelstelling die ook perfect past in de visie van FC Volendam. Naast de gebruikelijke sponsoring neemt KBK bouwgroep ook enkele businessseats af en is de bouwonderneming te zien op de LED-boarding in het Kras Stadion. Bekijk op deze pagina meer informatie over wat KBK bouwgroep voor jou kan betekenen. 

Jan-Bas Veltman (links) en Ron Klouwer (KBK bouwgroep) ondertekenen officieel de nieuwe overeenkomst.

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is zeer tevreden over de verlenging. “FC Volendam is trots op de decennialange samenwerking die FC Volendam en KBK bouwgroep beheren”, aldus de commercieel directeur. “We delen dezelfde ambities en doelstellingen en kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een mooie, duurzame toekomst.”

'Al decennia sponsor'

Ron Klouwer, directeur KBK bouwgroep: “Wij zijn trots dat we als lokaal familiebedrijf onze verbintenis met FC Volendam voor langere periode hebben versterkt. KBK bouwgroep was al decennia sponsor van FC Volendam maar als premium partner kunnen wij nog meer voor elkaar betekenen, zeker nu FC Volendam is gepromoveerd. Met de extra stoelen die we hebben afgenomen gaan we samen met onze medewerkers en relaties naar de wedstrijden, hierdoor binden wij hun meer met onze organisatie en verbinden wij automatisch meer mensen aan de club.”



Laatste nieuws