Kevin Visser blijft behouden voor FC Volendam

21 juni 2019

Kevin Visser speelt ook de komende twee jaar in het shirt van FC Volendam. De dertigjarige aanvoerder en de club zijn tot een overeenstemming gekomen om het aflopende contract te verlengen. In het contract is een optie opgenomen voor nog een derde seizoen.

Visser maakt sinds het seizoen 2016/’17 deel uit van de selectie van FC Volendam. Met zijn ervaring, winnaarsmentaliteit en leiderschap ontpopte de in Delft geboren Visser zich tot een belangrijke schakel in het Volendamse team. In de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen, thuis tegen Roda JC, speelde de middenvelder zijn honderdste wedstrijd voor de Wijdbroeken. Visser vond in die wedstrijden twaalf keer het net. Eerder speelde hij voor ADO Den Haag en Helmond Sport.

“De club gaat een interessante tijd tegemoet”, vertelt Visser. “De plannen van de club en de nieuwe trainer Wim Jonk spreken mij aan. Daarnaast heb ik het goed naar mijn zin bij Volendam. Ik kijk ernaar uit om met de club weer mee te doen om de bovenste plekken op de ranglijst.”

Technisch directeur Jasper van Leeuwen vult aan. "We hebben een relatief jong team. En dat is prima, want talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel van onze visie en de kerngedachte achter het participatiefonds. Maar dat neemt niet weg dat er ook een stukje routine nodig is, spelers die het verlengstuk van Wim Jonk zijn in het veld. Kevin heeft bewezen zo'n rol te kunnen invullen en wij zijn blij dat hij nu kiest voor het nieuwe FC Volendam. Daarnaast vinden wij het mooi dat hij ook alvast nadenkt over de stappen na zijn spelerscarrière. Kevin wil bij FC Volendam starten met zijn trainerscursus, dat ondersteunen wij van harte en zo kan hij met zijn kennis en ervaring ook iets toe gaan voegen aan de jeugdopleiding."Laatste nieuws