Kilomarkt ondertekende afgelopen vrijdag sponsorcontract

19 september 2018

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam - TOP Oss (0-0), zette Johan Bakker van het Westfriese bedrijf Kilomarkt zijn handtekening onder een vernieuwd sponsorcontract. Johan is al jarenlang trouw supporter en sponsor van FC Volendam en middels meerdere bedrijven zakelijk aan de club verbonden geweest. 

Met zijn huidige onderneming Kilomarkt brengt hij tweedehands kleding aan de man:
"Kilomarkt staat voor Vintage- en tweedehands kleding; wij zamelen kleding, schoenen en overig textiel in heel veel Nederlandse gemeenten, bij particulieren en bij bedrijven en winkeliers in. Kilomarkt sorteert een groot deel van het ingezamelde textiel in bedrijven waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede baan krijgen. Het bedrijf initieert en steunt diverse initiatieven om gerecycled textiel op te nemen in de productie van nieuwe mode. Kilomarkt houdt met alle activiteiten in sommige gevallen geld over. Dat resultaat gaat via Kilomarkt naar projecten in Gambia en de winterkleding gaan naar weeshuizen in Roemenië."

Johan is met Kilomarkt lid geworden van de Club van 200, maar heeft tevens een aantal toegangsbewijzen tot de Rabolounge afgenomen. Zodoende is Kilomarkt ook lid geworden van de Businessclub.Laatste nieuws