KIVO Plastic Verpakkingen breekt sponsorcontract open

04 mei 2016

Tijdens een bezoek van voorzitter Henk Kras en bestuurslid Jan Smit aan de nieuwe vestiging in Kosovo heeft de directie van KIVO aangegeven het sponsorcontract tussentijds te willen verhogen en verlengen. Hiermee is FC Volendam voor de komende vijf jaar verzekerd van de support en ondersteuning van dit prachtige Volendamse familiebedrijf.

In 1966 door Dick Kwakman opgericht is KIVO een van de langstzittende sponsoren van FC Volendam. Enige jaren terug heeft Dick het stokje overgedragen aan de volgende generatie en FC Volendam is dan ook zeer content met het vertrouwen dat de nieuwe directie middels de contractverlenging in de club heeft uitgesproken. Het familiebedrijf dat nu geleid wordt door de drie zoons, Louis, Henry en Robert is van de grotere producenten van polyethyleen verpakkingsmateriaal in Europa en heeft productievestigingen in Volendam, Zwolle en Kosovo. Voor de verkoop is men vertegenwoordigd in vele Europese landen. Kivo streeft naar permanente innovatie en productontwikkeling en is daardoor één van de marktleiders op hun vakgebied.

FC Volendam hoopt dat de missie van KIVO “Innovation is our Motivation” en het Volendamse “GEWOON, GASTVRIJ, met focus op de JEUGD” elkaar tot in lengte van dagen zullen blijven versterken.Laatste nieuws