Kleur jouw Kerst oranje met de FC Volendam Kersttrui

04 december 2023

Supporters van FC Volendam hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen de feestdagen in het oranje gevierd worden. Want alleen met de FC Volendam Kersttrui is jouw kerst pas echt compleet. Zo verschijn je tijdens het kerstdiner, op bezoek bij je schoonfamilie of in samenzijn met vrienden in jouw allerbeste outfit. De FC Volendam Kersttrui is vanaf heden te koop in de webshop en de Fanshop van het Kras Stadion.

De FC Volendam Kersttrui is een must have voor supporters. Gekleed in de clubkleuren en voorzien van de Volendamse skyline worden de feestdagen gegarandeerd een groot succes. Daarnaast zit je er met de Kersttrui warmpjes en comfortabel bij. Leuk om zelf te dragen, maar ook ideaal om te geven als cadeau voor Sinterklaas en Kerstmis.

De Kersttrui is beschikbaar voor volwassenen, maar ook de jonge FC Volendam-supporter loopt er deze kerst stijlvol bij. De Kersttrui is te koop vanaf ‚ā¨ 34,95 en verkrijgbaar in de webshop en Fanshop van het Kras Stadion. De Kersttrui is limited edition verkrijgbaar, dus OP = OP! Bekijk de openingstijden van de Fanshop.Laatste nieuws