Uitwedstrijden bezoeken? Vraag jouw uitpas aan!

03 augustus 2023

Niet alleen bij thuisduels, ook bij uitwedstrijden is FC Volendam het afgelopen seizoen bijzonder fanatiek gesteund door de eigen aanhang. De club hoopt ook dit voetbaljaar bij de Eredivisie-uitwedstrijden op de support van de fans. Conform de Eredivisie-reglementen zijn supporters in de Eredivisie verplicht om als supporter van FC Volendam geregistreerd te staan om uitwedstrijden in de Eredivisie te bezoeken. Lees op deze pagina alle informatie over uitpassen en hoe jij komend seizoen in de uitvakken van de Eredivisie kan aanmoedigen. FC Volendam streeft ernaar alle aanvragen binnen vijf werkdagen te behandelen.

Zoals eerder beschreven dienen supporters een uitpas aan te vragen indien zij een uitwedstrijd bij willen wonen. Via dit formulier is het mogelijk om een uitpas aan te vragen.

Volledig online

De kaartverkoop voor uitwedstrijden vindt net als afgelopen seizoen volledig online plaats via de ticketshop. Na verwerking van jouw aanvraag wordt de uitpas gekoppeld aan jouw persoonlijke Ticketpoint-account. Je kunt daarna via jouw account gemakkelijk kaarten aanschaffen voor uitwedstrijden. Ook kun je via jouw persoonlijke account een plek reserveren voor een eventuele bus die jou naar uitwedstrijden brengt. Houd onze website in de gaten voor de start van verkoop van uitwedstrijden.

Ik heb een seizoenkaart

Heb je een seizoenkaart van FC Volendam voor het seizoen 2023-2024? Dan is onderstaande voor jou relevant. De kosten van de uitpas zijn € 7,50. Jouw seizoenkaart geldt in dat geval tevens als jouw uitpas. Je ontvangt dus geen fysieke uitpas. Bij het aanvragen van de uitpas dien je alle gegevens in te vullen en hoef je GEEN pasfoto in te leveren. In jouw persoonlijke account van de online ticketshop wordt het aankooprecht toegewezen, waardoor je bevoegd bent om tickets te kopen voor uitwedstrijden van FC Volendam.

Ik heb geen seizoenkaart

Heb je geen seizoenkaart van FC Volendam voor het seizoen 2023-2024? Dan is onderstaande voor jou relevant. De kosten van de uitpas zijn € 10,00. Je ontvangt wél een fysieke uitpas. Bij het aanvragen dien je alle gegevens in te vullen én een officieel erkende pasfoto bij te voegen (zie hieronder voor de eisen). Zonder officieel erkende pasfoto wordt jouw aanvraag niet in behandeling genomen en blijven de gemaakte kosten staan. In jouw persoonlijke account van de online ticketshop wordt het aankooprecht toegewezen, waardoor je bevoegd bent om tickets te kopen voor uitwedstrijden van FC Volendam.

Altijd meenemen bij uitwedstrijden

Bij het bezoeken van een uitwedstrijd dien je onderstaande zakan altijd op zak te hebben.

  • Seizoenkaart of uitpas
  • Geldige legitimatie
  • Geldig omwisselbiljet (dit koop je per wedstrijd in de ticketshop)

Klik hier om jezelf in te schrijven voor een uitpas!



Laatste nieuws