Kras Stadion decor van geslaagde heldendag voor verstandelijk beperkten

12 juli 2022

Stichting Pole Position en FC Volendam hebben afgelopen zondag een zeer geslaagde heldendag georganiseerd in het Kras Stadion. Meer dan vijftig helden waren aanwezig in het Kras Stadion om met elkaar te voetballen, spelletjes te spelen en bovenal veel plezier te hebben. Het doel van de heldendag is om het gat tussen verstandelijk beperkten en sport zo minimaal mogelijk te maken.

De dag stond in het teken van de meer dan vijftig helden die een fantastische middag hebben beleefd in het Kras Stadion. Zo kregen de helden een clinic van Kelly Zeeman en speelden de helden een zeven-tegen-zeventoernooi. Het toernooi stond onder leiding van Europees topscheidsrechter Jochem Kamphuis, één van de ambassadeurs van stichting Pole Position.

Daarnaast waren er ook veel toeschouwers aanwezig om de helden aan te moedigen. Vanaf de tribune zagen de toeschouwers hoe de helden gigantisch veel plezier met elkaar hadden en dat het resultaat volledig onbelangrijk was. Het spelplezier was op de gezichten van alle helden zeer duidelijk zichtbaar.

De allereerste heldendag is slechts een begin van wat er aan zit te komen. Stichting Pole Position en FC Volendam blijven zich in de toekomst inspannen om dit soort geweldige initiatieven mogelijk te maken. Aankomend seizoen zijn er bij elke thuiswedstrijd helden aanwezig op de tribunes van FC Volendam. Helden die hopelijk onvergetelijke Eredivisiewedstrijden mee mogen maken.

Tekst: FC Volendam
Foto’s: Arnoud van de Weerd

Foto's (24)

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws