Kwakman Groep spreekt vertrouwen uit in koers FC Volendam met tweejarige verlenging sponsorovereenkomst

13 mei 2020

Ondanks de uitzonderlijke en onzekere tijd die FC Volendam en veel van de aangesloten bedrijven momenteel doormaken, wordt er onverstoord doorgewerkt aan het fundament dat moet leiden tot het waarmaken van de onbegrensde ambities van onze club.

In dat licht is de tweejarige verlenging van de sponsorovereenkomst met Simon Schilder en Jaap Buijs van het Volendamse bedrijf Kwakman Groep een belangrijke stap in de goede richting.

Van links naar rechts: Simon Schilder (Kwakman Groep), Martijn Molleman (FC Volendam) en Jaap Buijs (Kwakman Groep)


Kwakman Groep is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme in afbouw en interieur. Tevens beschikt Kwakman Groep over een team van ontwerpers en stylisten die vorm geven aan interieur. Stuk voor stuk specialisten, met een gedeelde visie en gezamenlijke doelen. Het bedrijf is bovendien al jarenlang aan FC Volendam verbonden.

Met een pakket dat bestaat uit LED-boarding, vaste boarding, business seats en twee prominente 3D CamCarpets naast het doel bij de Pé Mühren Tribune is Kwakman Groep Topsponsor en daarmee één van de sterkhouders in het zakelijke netwerk.

FC Volendam is trots en blij dat dit mooie Volendamse bedrijf tenminste twee jaar langer aan de club verbonden blijft en op die manier een substantiële bijdrage levert aan het proberen te behalen van de sportieve ambities.

 Laatste nieuws