Leden businessclub tijdens livewedstrijd op ledboarding

20 oktober 2020

FC Volendam boekte afgelopen vrijdag zijn eerste thuisoverwinning van het seizoen. Het was, helaas, ook het eerste duel zonder publiek in het Kras Stadion, sinds de verscherpte maatregelen. Dat betekent dat veel supporters de wedstrijd thuis vanaf de bank hebben gezien. FC Volendam heeft de situatie aangegrepen om de businessclubleden een hart onder de riem te steken. Naast de oranje verrassingsbox die zij ontvingen, waren alle businessclubleden tijdens de wedstrijd FC Volendam – Jong PSV te zien op de ledboarding.

FC Volendam greep de wedstrijd van afgelopen vrijdag aan om businessclubleden een hart onder de riem te steken. In de dagen voor de wedstrijd ontvingen alle leden van de businessclub een oranjebox, om zo tóch op een zo aangenaam mogelijke manier de wedstrijd te beleven. Selectiespelers hielpen bij het verspreiden van de boxen.

Tijdens de wedstrijd werd ruimte gereserveerd op de ledboarding om de businessclubleden nog eens extra te bedanken voor hun steun dit seizoen. De namen van alle bedrijven kwamen prominent voorbij op de ledboarding. Hetzelfde zal het geval zijn bij de thuiswedstrijden tegen FC Dordrecht (vrijdag 23 oktober) en FC Eindhoven (zondag 1 november).

Alle foto's zijn te downloaden via deze link.Laatste nieuws