Levi Volkers, Malik Rijkaard en Ibrahim Aoulad Lfadil versterken jeugdopleiding

21 april 2020

Ook in de jeugdopleiding blijft FC Volendam in ontwikkeling. Deze afgelopen periode hebben alle jeugdspelers de eindgesprekken gehad. In een later stadium wordt duidelijk hoe de teams er voor volgend seizoen uit komen te zien. Drie spelers maken de overstap van hun amateurvereniging naar FC Volendam. Het gaat om: Levi Volkers, Malik Rijkaard (beiden De Volewijckers) en Ibrahim Aoulad Lfadil (HVV Hollandia).

Levi is woonachtig in Purmerend. Hij is een technisch vaardige middenvelder met oog om vooral vooruit te spelen. Levi sluit komend seizoen aan bij de Onder 17-groep. 

Malik Rijkaard komt uit Amsterdam en speelde net als Levi het afgelopen seizoen bij De Volewijckers. Malik is een aanvallende met een voorkeur voor de spitspositie. Zijn creativiteit en scorend vermogen vallen in het oog. Ook Malik sluit aan bij de Onder 17-groep. 

Ibrahim Aoulad Lfadil is een aanvallende middenvelder die in Heerhugowaard woont. Hij viel op met zijn goede spel bij HVV Hollandia. Ibrahim sluit aan bij FC Volendam Onder 16.

FC Volendam wenst de mannen veel succes en vooral plezier bij hun nieuwe club.

Foto's (3)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws