Metafa en FC Volendam sleutelen aan vernieuwde samenwerking

18 mei 2021

Het sponsorcontract tussen Metafa en FC Volendam kan voor drie jaar de kluis in. Het wederzijdse vertrouwen in elkaar is de sleutel tot succes gebleken. Het bedrijf uit Son verzekerde zich van een driejarige overeenkomst, waarmee het de komende seizoenen als Premium Partner te zien is op het shirt.

Metafa is geen onbekende in het Volendamse netwerk. Sinds 2013 is het Brabantse bedrijf en FC Volendam aan elkaar verbonden. Al snel kwam het bedrijf op het shirt terecht van Het Nieuwe Oranje. Metafa is een gespecialiseerde groothandel in de veiligheidsbranche. Het Brabantse familiebedrijf is een specialistische onderneming die zich richt op slotenmakers, sleutelspecialisten, ijzerwarenzaken gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, toeleveranciers aan de bouw en sleutelplannen voor (grote) bedrijven.

'Volendamse gezelligheid'

Martijn Stroet, lid van het commercieel team van FC Volendam, is tevreden met de vernieuwde deal. “Het is wederom een verlenging waar we erg trots op zijn! Directeur Erik Mol en zijn vrouw Willemijn genieten geregeld van de Volendamse gezelligheid, zowel in als rond het Kras Stadion. Dat zij er dit seizoen nauwelijks bij hebben kunnen zijn, deerde gelukkig niet. Met het voortzetten van de shirtreclame van Metafa en de overige faciliteiten, waarbij ook het merk Keyline een rol speelt, wordt het vertrouwen in de plannen van de club ook door deze partner weer onderstreept.”



Laatste nieuws