Misha Salden verlaat FC Volendam na dit seizoen

01 april 2019

FC Volendam en Misha Salden gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. Het aflopende contract wordt niet verlengd. Salden komt niet voor in de nieuwe koers die de club vaart. De huidig technisch manager en ad interim algemeen directeur is hierover, conform de CAO Coaches Betaald Voetbal, tijdig op de hoogte gebracht.

Jeugdopleiding
Voormalige FC Volendam-speler Salden, die tot 141 officiƫle wedstrijden in het eerste elftal kwam, trad in 2014 aan als hoofd jeugdopleiding en technisch manager, nadat hij overkwam van FC Lisse. Onder leiding van Salden ontwikkelde de jeugdopleiding van FC Volendam zich uitstekend, wat uiteindelijk leidde tot de doorbraak van veel zelf opgeleide spelers in het eerste elftal en Jong FC Volendam. In het seizoen 2017/2018 werd Salden aangesteld als hoofdtrainer en die rol vervulde hij tot eind september 2018. Salden werd gevraagd om tot aan het einde van het huidige seizoen op ad interim basis de rol van algemeen directeur op zich te nemen.

Dankbaar
FC Volendam neemt aan het einde van het seizoen afscheid van een clubman, die zijn sporen binnen de club heeft verdiend. De club is Misha Salden dankbaar voor zijn toewijding en inzet en wenst hem het allerbeste toe in de toekomst.Laatste nieuws