Negende editie FC Volendam Voetbalquiz prooi voor ‘De Knoest’

24 december 2019

De negende editie van de FC Volendam Voetbalquiz vond zondagmiddag 15 december plaats in de Runderkamp Lounge. Liefst twaalf teams beten zich in de Runderkamp Lounge stuk op de bij tijden pittige vragen van quizmasters John Steenbrink en Carlo Dop. Carlo zat vorig jaar in het winnende team ‘de Knoest’, dit jaar verzon en presenteerde hij een deel van de vragen. Team ‘De Knoest’ kroonde zich net als vorig jaar tot dé voetbalkenners van Volendam en omstreken. Het podium werd compleet gemaakt door team MaVO en de Edjes werden derde. 

De quizvragen varieerde van kennis over FC Volendam, voetballogo’s tot voetbal in het algemeen. De deelnemers kwamen onder andere uit Edam, Marken, Hoogkarspel, Monnickendam en natuurlijk uit Volendam. De aanwezigen genoten tijdens de quiz daarnaast van een hapje en een drankje van het barpersoneel.

FC Volendam bedankt alle deelnemers voor hun fanatieke deelname en John, Carlo en Olaf Jong voor de presentatie en techniek. Wij hopen iedereen ook tijdens de editie van volgend jaar te mogen verwelkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's (8)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws